Biografi


Maja Svisdahl (f.1983) er en musiker, komponist og tekstforfatter fra Trondheim. Musikalsk befinner hun seg i skjæringspunktet mellom pop og vise. Tekstene hennes er ærlige og observerende, men også dypt fundamentert i lengselen etter å høre til, men samtidig føle seg rotløs i menneskelige relasjoner. Hun reflekterer også mye rundt identitet i sine tekster.

Maja har spilt utallige konserter, både solo og sammen med andre musikere. Hun har vært initiativtager til en egen undergrunnsscene for nye artister i Trondheim, og hun har vært med og arrangert egen musikkfestival. Hun har også turnert med konsertkonseptet Uten Anker sammen med artisten Marion Rodgers. 

Siden Majas debut-EP Alle Ting Flyt ble sluppet i 2015  på Øra Fonogram i Trondheim, har hun brukt tida godt på å finne musikalske samarbeidspartnere i den nye hjembyen Bergen. Det fant hun hos Broen studio hvor hun spilte inn sin neste singel Blikk som ble sluppet i 2019 på Majas egen label. De siste to årene har Maja vært i Broen studio og jobbet på sitt første album som kommer ut i 2022. Her har hun samarbeidet tett med produsent og musiker Jens Kristian Mørkeby Rimau. 

Maja har tidligere bodd i Oslo hvor hun studerte ved Musikerutdanningen på NISS.  Hun er bosatt i Bergen.

Maja slipper ny musikk sommeren 2022. 

 

Artistfoto: Linn Heidi Stokkedal

BIO IN ENGLISH