BiografiMaja Svisdahl (f.1983) er en artist, komponist og tekstforfatter fra Trondheim. Musikalsk befinner hun seg i skjæringspunktet mellom pop og vise. Hovedbudskapet i Majas musikalske virke er inkludering. Fra et personlig ståsted skriver hun om tema som mental helse og identitet, hvor et ønske er at hennes tekster skal reflektere håp.

Siden Majas debut-EP Alle Ting Flyt kom ut i 2015, har hun brukt tida godt på å finne musikalske samarbeidspartnere. Det fant hun hos Broen studio hvor hun spilte inn sin neste singel Blikk som ble sluppet på Majas egen label. De neste to årene var Maja i Broen studio og jobbet på sitt første album. Her har hun samarbeidet tett med produsent og musiker Jens Kristian Mørkeby. 

Hold Ut, en ny singel som omhandler livet sett fra et skeivt perspektiv ble sluppet i 2022. Med Ferdig, den andre singelen setter disse sangene tonen for albumet Hold Ut .

Albumet er produsert av: Jens Kristian Mørkeby. Musikerne som bidrar på albumet er: Jens Kristian Mørkeby på tangenter, Einar Olsson på trommer, Anders Bjelland på bass og elektrisk gitar, Elisabeth Lid Trøen på fløyte og altsaksofon, Berit Stangeland på cello, Maja Svisdahl på vokal, akustisk gitar og piano.

Hold Ut er ute nå.

 

BIO IN ENGLISH