Prosjekter

Svisdahl & Rodgers - Antikvariatet

UTEN ANKER TURNE – MAJA SVISDAHL OG M.RODGERS

Maja Svisdahl og M.Rodgers er to visekunstnere fra Trondheim og Bergen. De møttes for første gang våren 2015 og fant tonen så fort at de bestemte seg for å spille sammen. Samarbeidet mellom de to artistene ble utgangspunktet for turneen “Uten Anker” .

FOR TUNGT ANKER

En turnetittel trenger en trigger. Maja Svisdahl og M.Rodgers begynte å prate. Hva synger vi om? Hva er vi som mennesker opptatt av å formidle? Som andre unge voksne så leter vi etter trygghet og tilhørighet. Trygghet i livet, trygghet i tosomhet, trygghet i stabilitet. Vi ønsker å forankres fast; i et annet menneske, i en jobb, til et sted. Men noen ganger opplever vi at vi ikke kommer videre fordi ankeret blir for tungt. Forankring kan også føre med seg isolasjon og rastløshet etter noe mer. For å eksponere oss for det utrygge, må vi noen ganger kutte forankringen. Det er dette Uten Anker handler om. Å være ung voksen, å gå på trynet, å klamre seg fast, men også å gi slipp.

Høsten 2015 la Uten Anker ut på veien med stopp i Oslo, Bergen og Trondheim. Uten Anker turnerer videre i 2016, følg med for datoer!

 

MAJA SVISDAHL

Maja Svisdahl er en artist og låtskriver fra Trondheim som har spilt på intimscener over hele landet. Maja skriver og synger visesang noir på norsk, og har ofte opptrådt alene med bare gitar og piano på scenen. Musikken har et svært personlig uttrykk der tekstene kan leses som intime brev rettet direkte til lytteren. Tema som isolasjon og identitet går ofte igjen i Majas musikalske univers. Majas debut-EP Alle ting flyt ble sluppet digitalt 18 september 2015 på Øra Fonogram.

www.majasvisdahl.no

 

M.RODGERS

M.Rodgers er en bergensk sanger og musiker med en stor forkjærlighet for det rare, enkle og rene. Dette er visekunst hvor tekstene underbygges av vokal lekenhet i ukompliserte, men uttrykksfulle arrangement. M. Rodgers heter Marion Rodgers Løseth til vanlig. Hun har lang fartstid som både musiker og sanger, og har medvirket i ulike band og prosjekter både i inn og utland. M.Rodgers slipper sin debutsingel Tålmodighet 20. februar 2016.

www.mrodgers.no

 

Foto: Arne Hauge

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.